top billede

CC4 og CC5

Trappeliftserie til lige trappeforløb

Denne lifttype kan placeres i højre eller venstre side af trappen.

CC4 (HMI nr. 69155),  CC5 (HMI nr. 69159)

Gratis brochure

CC4 og CC5

Meget slank lige trappelift

CC4 er en trappelift til lige trappeløb, Den opfylder alle krav med hensyn til sikkerhed, komfort og pålidelighed. De indbyggede sikkerhedsdetaljer sikrer en stabil og rolig køreoplevelse. Det komfortable sæde og ryglæn på stoleliften gør det let og behageligt at bevægge dig mellen etagerne. Efter brug kan stoleliften klappes sammen, så den optager mindre plads og hermed giver mere plads til de andre brugere af trappen.      

CC5 er samme lifttype, men til udendørs brug. Leveres med overtræk, til beskyttelse af lift når den ikke anvendes.

 

Sådan virker CC4

Let at bruge

Brugen af liften er overraskende enkel. Der er lagt megen vægt på at den funktionelle ergonomi i denne trappelift. For at kalde liften til sig, kan man bruge den trådløse fjernbetjening. Derefter kan du let folde sædet ned. Når man sætter sig på sædet vil man opdage at det støtter en godt og at siddekomforten er god.

Komfortabel og sikker

Med kontrolpanelet der er indbygget i armlænet, kan du sætte stolen i bevægelse. Trappeliften sætter igang stille og roligt, der er indbygge soft start. Når man ankommer til den øverste stopposition, stopper lifte automatisk. Du kan nu rotere sædet, for at komme sikkert af på trappens øverste trin. Hvis liften møder modstand som f.eks en forhindring standser liften automatisk, så det altid er sikkert for andre at færdes på trappen.

Galleri

Det mener kunderne om os

  • Knud Jensen, Aalborg

    Jeg havde længe overvejet anskaffelse af en trappelift, og jeg må sige at den har betydet en omvæltning i min hverdag, hvilken frihed det er, at kunne bevæge sig frit i hele sit hus igen. Den har totalt ændret min dag, og min hustru er ikke længere nervøs for, at jeg skal falde ned af trappen. Trappeliften opfylder alle mine forventninger.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vore trappelifte

Kontakt info

Carlsen Care ApS
CVR : 33747950

Birkevej 16
9300 Sæby

Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00

Telefon: 3030 1606
E mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Vores hjemmeside bruger cookies. Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår