top billede

CC2 og CC3

Trappeliftserie til trapper med sving

Denne lifttype kan placeres i trappens lille eller store sving.

CC2 (HMI nr. 69153),  CC3 (HMI nr. 69154)

Gratis brochure

CC2 og CC3

Gennem prøvet kvalitet

CC2 og CC3 er trappelifte der har været produceret igennem mange år, og er igennem årene blevet opdaderet til nye krav og normer. Det er en lift serie med ry for god styrke og holbarhed, som er blandt de bedste i branchen.   

Trappeliften serien CC2 og CC3 er udviklet til trapper med sving. Liften er fremstillet så fleksibelt at den passer til de fleste trappetyper. Den er kendetegnet ved sit moderne design med ultraslank skinne og en kompakt liftstol. Liftens stilfulde udseende er opnået ved at anvende holdbare kvalitetsmaterialer. Det neutrale design gør, at trappeliften problemfrit og let passer ind i dine omgivelser.

Sådan virker CC2/CC3

Let at anvende

Brugen af liften er overraskende enkel. Der er lagt megen vægt på at den funktionelle ergonomi i denne trappelift. For at kalde liften til sig, kan man bruge den trådløse fjernbetjening. Derefter kan du let folde sædet ud. Når man sætter sig på sædet vil man opdage at det støtter en godt og at siddekomforten er god.

Komfortabel og sikker

Med kontrolpanelet der er indbygget i armlænet, kan du sætte stolen i bevægelse. Trappeliften sætter igang stille og roligt, der er indbygge soft start. Når man ankommer til den øverste stopposition, stopper lifte automatisk. Du kan nu rotere sædet, for at komme sikkert af på trappens øverste trin. Hvis liften møder modstand som f.eks en forhindring standser liften automatisk, så det altid er sikkert for andre at færdes på trappen.  

Trappeliften fås med forskelligt ekstraudstyr, blandt andet forhøjet sæde, bredere sæde, barnesæde, vægt til 160 Kg,    spørg om evt ønsker.    

Galleri

Det mener kunderne om os

  • Knud Jensen, Aalborg

    Jeg havde længe overvejet anskaffelse af en trappelift, og jeg må sige at den har betydet en omvæltning i min hverdag, hvilken frihed det er, at kunne bevæge sig frit i hele sit hus igen. Den har totalt ændret min dag, og min hustru er ikke længere nervøs for, at jeg skal falde ned af trappen. Trappeliften opfylder alle mine forventninger.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vore trappelifte

Kontakt info

Carlsen Care ApS
CVR : 33747950

Birkevej 16
9300 Sæby

Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00

Telefon: 3030 1606
E mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Vores hjemmeside bruger cookies. Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår