top billede

Trappelift pris

Prisen på en trappelift afhænger af længden på skinnen, antallet og typen af sving, model, samt dine ønske om liftens grad af automatisering.

Der findes mange forskellige slags trapper, korte, lange, spindeltrapper, trapper med sving til højre eller sving til venstre, brede trapper og smalle trapper, og for hver trappetype er der mange muligheder for en trappelift, ofte flere end man forestiller sig.

Derfor er det umuligt at give et hurtigt svar på, hvad en lift vil koste uden først at kende din trappe og dine personlige behov samt ønsker til trappeliften.

trappelift pris

Har du allerede et tilbud fra en anden forhandler, giver vi også gerne et tilbud - helt uforpligtende!

Kontakt os, så kommer vi gerne og giver en pris på, hvad en lift vil koste hos dig. 

Er du interesseret i brugt trappelift? Så kontakt os for et konsulentbesøg, hvor det kan afgøres om der eventuelt findes brugt på lager, der kan anvendes på din trappe.

Det mener kunderne om os

  • Knud Jensen, Aalborg

    Jeg havde længe overvejet anskaffelse af en trappelift, og jeg må sige at den har betydet en omvæltning i min hverdag, hvilken frihed det er, at kunne bevæge sig frit i hele sit hus igen. Den har totalt ændret min dag, og min hustru er ikke længere nervøs for, at jeg skal falde ned af trappen. Trappeliften opfylder alle mine forventninger.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vore trappelifte

Kontakt info

Carlsen Care ApS
CVR : 33747950

Birkevej 16
9300 Sæby

Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00

Telefon: 3030 1606
E mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Vores hjemmeside bruger cookies. Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår