top billede

Ofte stillede spørgsmål

Vi har her på siden samlet og besvaret de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder og opsumeret disse nedenfor. Selvom du skulle finde svar på dine spørgsmål er du selvfølgelig stadigvæk velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores trappelifte.

 

Der er en kurve på min trappe, og trappen er samtidig smal. Kan jeg få en trappelift til at passe ind?

Snævre trapper, stejle trapper, kurvede trapper... Alle trapper er forskellige. Det er derfor, trappeliften er lavet efter målene på din trappe. Alle vore trappelifte passe til næsten enhver trappe. Der vil ofte være forskellige løsninger at vælge imellem.

Vil andre stadig kunne benytte trappen, når liften ikke er i brug?

Ja, de lifte, vi leverer, bruger ikke megen plads på trappen. Liftskinnen er ofte så lille, at man kunne sammenligne den med et gelænder og efterlader derfor adgangen næsten uændret.

Hvor lang er leveringstiden?

Afhængig af trappen og den model, du vælger, er leveringstiden mellem 3 og 6 uger.

Stopper liften, hvis strømmen går?

Nej. Takket være den intelligente batterikontrol og det indbyggede nødprogram vil turen altid blive fuldendt. Liften kan benyttes flere gange under et strømafbrud.

Hvordan genoplader batterierne? Og hvor længe holder batterierne?

Batterierne genoplades automatisk. I det øjeblik liften parkeres, genoplades batterierne. Ved normalt brug vil batterierne i gennemsnit holde 3 til 5 år.

Er der brug for en separat gruppe i målerskabet til liften?

Nej. Et normalt stik er alt du behøver for at tilslutte liften.

Er der smørelse på liften?

Nej. Liften er fri for smørrelse, skinnen kan endda benyttes som gelænder.

Jeg har en dør/passage øverst på min trappe, og skinnen kan ikke fortsætte ind på trappens repos, hvordan kommer jeg på og af stolen?

Du kan komme på og af stolen ved hjælp af drejesædet. Når du er øverst på trappen, skal du blot dreje sædet en kvart omgang, så kan du komme sikkert på og af.

Jeg har en dør/passage forneden af min trappe. Hvordan kan jeg holde den fri?

Liftskinnen kan leveres med kort afslutning, hvilket ofte løser problemet. Således vil der ikke være noget, der blokerer døren eller passagen.

Hvad skal jeg gøre, når jeg er i den anden ende af trappen end liften?

Du kan styre liften med den trådløse fjernbetjening. Disse betjeningsknapper er placeret både øverst og nederst på trappen. De følger med liften som standardtilbehør.

Hvor lang tid tager det at montere liften?

Installationen af liften tager omkring 2-5 timer. Bagefter vil du blive instrueret i, hvordan den fungerer.

Er der nogen form for kompliceret konstruktionsarbejde involveret i installationen?

Nej. Liften bliver skruet pænt fast for ca. hver tredje trin på trappen ved hjælp af små søjler. Der er ikke anden konstruktionsarbejde involveret.

Hvordan behandles mine adresse oplysninger?

Dine adresse oplysninger anvendes udelukkende til at kontakte dig.

Det mener kunderne om os

 • Kunde, Nykøbing Mors

  Efter flytning til lejlighed på første sal, kunne vi ikke få vores voksne handicappede søn på besøg længere. Efter monteringen af trappeliften går det meget nemt. Søren synes faktisk det er lidt morsomt med en køretur, vi kører sommetider en ekstra tur. Trappeliften svarer til vores forventning. Vi bruger den også, når vi handler tungt ind. Jeg kan anbefale CarlsenCare, det gik smidigt fra kontakt, opmåling og montering.

 • Kunde, Skive

  Jeg bruger trappeliften mange gange dagligt, den kører uden problemer og nogle gange tager hunden også med. Trappeliften betyder at vi kan blive boende, da vi har bad og soveværelse ovenpå. Den opfylder i allerhøjeste grad vore forventninger, og vi vil anbefale den - den er perfekt.

 • Kunde, Sæby

  Jeg er meget godt tilfreds med trappeliften, den betyder alt for mig. Jeg vil gerne anbefale CarlsenCare.

 • Kunde, Skive

  Nu kan jeg komme sikkert op og ned. Jeg skal ikke bekymre mig om trappen, det problem er løst. Trappeliften opfylder mine forventninger. Jeg vil anbefale CarlsenCare.

 • Kunde, Aabenraa

  Efter tiltagende problemer med at gå sikkert på trappen stod det klart for os, at vi måtte anskaffe os en trappelift, hvis vi fortsat ville bo i vores hus. Trappeliften er ganske uundværlig, og betyder at jeg trygt kan komme op og ned. Liften opfylder alle mine forventninger, og da den er blevet så stor en hjælp besluttede vi i foråret 2019, at vi også måtte have en til den udvendige trappe, selvfølgelig også fra CarlsenCare.

 • Kunde, Fredericia

  Vi fik vores trappelift for 3 år siden, den fungerer upåklageligt. Vi bruger den ca. 14 gange om dagen, og den har aldrig været i uorden. Trappeliften betyder rigtig meget, da både min hustru og jeg er dårlig til bens. Produktet lever fuldstændig op til mine forventninger. Jeg vil anbefale CarlsenCare.

 • Kunde, Aalborg

  Jeg havde længe overvejet anskaffelse af en trappelift, og jeg må sige at den har betydet en omvæltning i min hverdag, hvilken frihed det er, at kunne bevæge sig frit i hele sit hus igen. Den har totalt ændret min dag, og min hustru er ikke længere nervøs for, at jeg skal falde ned af trappen. Trappeliften opfylder alle mine forventninger.

 • Kunde, Skive

  Trappeliften fungerer så fint. Nem at betjene. Fylder og synes minimal på vores meget smalle og stejle trappe. Den er en kæmpe hjælp når jeg skal fra stueetage til første sal. Badeværelset er ovenpå, så trappeliften er uundværlig og opfylder mine forventninger 100% Jeg vil anbefale CarlsenCare. De få gange der har været problemer eller blot almindelig service er hjælpen kommet som kaldet og uden ventetid.

 • Kunde, Randers

  Efter en hjerneblødning, var min søn ikke længere i stand til at færdes mellem sin egen stue i underetagen og vores fælles bolig i overetagen. Trappeliften muliggør at min søn (ved hjælp af en rollator på hver etage) nu frit kan færdes i overetagen, hvor han sover og spiser og egen stue i underetagen, hvor han er de fleste dagtimer. Liften opfylder i høj grad mine forventninger. Min søn, som også har Downs, kan selv betjene liften. Vi vil helt bestemt anbefale CarlsenCare. Da montørerne var kørt, kunne vi ikke se, de havde været her, bortset fra at liften stod klar.

 • Kunde, Sindal

  Vi var i tvivl om, der kunne være en trappelift hos os, da det er en smal og meget stejl trappe med lidt plads. Det var en dejlig overraskelse, at det kunne lade sig gøre. Det betyder at jeg kan komme på loftt til soveværelset, og at jeg kan blive i eget hjem lidt endnu. Liften opfylder til fulde mine forventninger, og jeg vil på det varmeste anbefale CarlsenCare.

 • Kunde, Holstebro

  Trappeliften er en fantastisk oplevelse og vi har megen glæde af den. Den betyder alt for os, uden den har vi ingen mulighed for at bruge første sal. Trappeliften er fantastisk, vi bruger den flere gange hver dag. Ja, vi vil anbefale CarlsenCare. Vi har fået en god behandling.

 • Kunde, Hjørring

  Jeg havde problemer med svimmelhed og gangbesvær. Det gav utryghed når jeg skulle op og ned ad trappen. Trappeliften giver mig tryghed, når jeg skal op eller ned ad trappen. Produktet opfylder alle mine forventninger, og jeg vil bestemt anbefale CarlsenCare.

 • Kunde, Hobro

  Datter fortæller, at uden liften havde hendes mor ikke kunnet bo i sit hus og hun ville mangle sit netværk, dvs. naboerne, hvis hun skulle flytte. Trappeliften kan ikke undværes da, hun kun har toilet og sovemulighed på første sal. Liften opfylder helt sikkert forventningerne og servicen er også i orden , der er hurtig hjælp når det er nødvendigt. Mor vil anbefale CarlsenCare.

 • Kunde, Randers

  Jeg havde svært ved at klare trappen og blev glad, da jeg fik mulighed for at få installeret en trappelift. Trappeliften betyder meget for mig. Jeg kan uden besvær komme på mit badeværelse og har nemmere ved at komme udenfor. Trappeliften opfylder til fulde min store forventning. Jeg kan varmt anbefale liften og CarlsenCare til andre gangbesværede eller hvem der på anden måde har svært ved at gå på trappen.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vore trappelifte

Kontakt info

Carlsen Care ApS
CVR : 33747950

Birkevej 16
9300 Sæby

Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00

Telefon: 3030 1606
E mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.