top billede

Om CarlsenCare

Vi er et dansk firma, der markedsfører, sælger og servicere Otolifte i Danmark. Det er vort mål, at vi ved hjælp af viden og kendskab til branchen og vore produkter kan hjælpe vore kunder til at genvinde en del af deres tabte uafhængihed, så de igen trygt kan færdes på alle niveauer af deres bolig. Vi vil bestræbe os på at være vore kunders foretrukne leverandør. 

I vort arbejde anvender vi de nyeste hjælpemidler for at gøre processen med levering af trappeliften hurtig og sikker.

otolift inmeten 560x366

Der anvendes fotoopmåling af trappen, der giver et digitalt billede af trappen, som kan anvendes direkte i fabrikkens tegnesystem. Dette bevirker at mange fejlmuligheder er elemineret.

00400 Otolift 07072016

Der kan også i salgsarbejdet anvendes " Augmented reality " som er en måde at vise kunden vha en skærm hvordan en trappelift vil se ud på hans trappe.

Otolift

Otolift er et hollandsk familieejet firma, der leverer de produkter, vi sælger i Danmark. Fabrikken blev grundlagt i 1891, og har siden fremstillet produkter af meget høj kvalitet. Liftene markedsføres over det meste af Verden.

Otolift blev i 2016 udnævnt til Kongelig Hofleverandør i Holland

Se mere på : otolift.nl

otolift 1
77 Otolift 160062016

Det mener kunderne om os

  • Knud Jensen, Aalborg

    Jeg havde længe overvejet anskaffelse af en trappelift, og jeg må sige at den har betydet en omvæltning i min hverdag, hvilken frihed det er, at kunne bevæge sig frit i hele sit hus igen. Den har totalt ændret min dag, og min hustru er ikke længere nervøs for, at jeg skal falde ned af trappen. Trappeliften opfylder alle mine forventninger.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Vore trappelifte

Kontakt info

Carlsen Care ApS
CVR : 33747950

Birkevej 16
9300 Sæby

Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00

Telefon: 3030 1606
E mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Vores hjemmeside bruger cookies. Vil du vide mere, klik her.

Jeg forstår